Nagy István

Nagy István

Sportpszichológus,
szervezetfejlesztési
és HR tanácsadó

Üdvözöllek! Köszöntelek a Playmaker Consulting oldalán!

Nagy István vagyok a Playmaker Consulting alapítója. Több, mint 15 éve foglalkozom emberek, csapatok és szervezetek fejlesztésével.
Szervezetfejlesztőként és HR tanácsadóként vezetőkkel és szakemberekkel működök együtt, hogy egyénileg és csapat szinten is elérjenek egy fenntartható, folyamatosan megújuló, eredményes működést. Sportpszichológusként utánpótlás és felnőtt sportolóknak, edzőknek segítek, hogy a legjobbat hozzák ki magukból és elérjék az álmaikat.

Sokrétű tapasztalattal rendelkezem a HR, a szervezetfejlesztés és a sportpszichológiai területén. Több évig éltem külföldön Angliában és Belgiumban, ahol kis családi cégeknél dolgoztam. 15 évet töltöttem nagyvállalatoknál (MOL, LEGO) HR területen, ebből 8 évet vezetőként. 11 évig sportoltam versenyszerűen.

Eredeti végzettségem pszichológus, elvégeztem a Testnevelési Egyetem sportpszichológus képzését és a Barca Universitas Certificate in Psychology for High Performance kurzusát. Számos toborzás-kiválasztási és képzés-fejlesztési eszköz bizonyítványával és a hozzájuk kapcsolódó gyakorlati tapasztalattal rendelkezem (DISK, TWI, SHL tesztek, Saville tesztek, Vienna Test System). Akkreditált MBTI képesítésemet Londonban szereztem. Több alkalommal oktattam a Debreceni és a Nyíregyházi Egyetemen, illetve a francia ESSCA üzleti iskolában.

További részletek a LinkedIn profilomban:

Rólam mondták