HR tanácsadás

HR tanácsadás

HR tanácsadás

Nehézségekkel teli, folyton változó üzleti környezetben élünk, a HR szerepe felértékelődött. Sok cég állítja, hogy náluk az emberek a legfontosabbak, de nem tudják merre induljanak el, amikor a személyügyi vagy a humán erőforrással kapcsolatos folyamatokról és eszközökről van szó.

Tapasztalataim szerint sok üzleti vezető nehezen tudja megfogalmazni a HR-rel szembeni elvárásait és nincs tudatában, hogy mekkora verseny előnyt jelent egy jól működő HR szervezet, szakszerűen kialakított folyamatokkal és valódi tudással rendelkező HR munkatársakkal.

HR tanácsadás kapcsán többek között az alábbi témákban fordulhatsz hozzám:

Már a 3. HR-est vetted fel, de még mindig magas a fluktuáció? Érdemes másban gondolkodni.

Ha szeretnéd, hogy a vállalkozásod HR szervezete értéket teremtve együttműködjön az üzlettel és XXI. századi eszközöket használjon, támogasd őket a fejlődésben.

Értesítsünk emailben újdonságainkról és szakmai érdekességekről?

Nem fogunk elárasztani ajánlatainkkal, hasznos tartalmakkal szeretnénk segíteni Neked.

Miért érdemes velem dolgoznod?

Több, mint 15 évet dolgoztam vállalati környezetben különböző HR funkciókban. Az utóbbi években külső tanácsadóként szereztem értékes tapasztalatokat.

Számtalan embereket érintő üzleti folyamat fejlesztésében, kialakításában és bevezetésében vettem részt. A frontvonalból ismerem a vezetői, a HR-es és a munkavállalói igényeket és nehézségeket.

Folyamatosan tanulmányozom a gyorsan változó munkaerőpiaci lehetőségeket és kihívásokat. Számos HR-es kolléga eredményes kiválasztásában és fejlesztésében vettem részt.

Hiszek benne, hogy egy jól funkcionáló, stabil értékrendű és szakmailag is magasan képzett HR szervezet erős támasza tud lenni az üzletnek.

Ha eleged van az „így szoktuk csinálni” hozzáállásból, és élni szeretnél a minőségi HR tevékenység adta lehetőségekkel, lépj időben! Keress az elérhetőségeimen, hogy átbeszéljük milyen megoldásokban tudunk gondolkodni.