Coaching

Coaching

Személyesen vagy online

Rólam

Nagy István vagyok a Playmaker Consulting alapítója. Több, mint 15 éve foglalkozom emberek, csapatok és szervezetek fejlesztésével.

Szervezetfejlesztőként és HR tanácsadóként vezetőkkel és szakemberekkel működök együtt, hogy egyénileg és csapat szinten is elérjenek egy fenntartható, folyamatosan megújuló, eredményes működést.

Sportpszichológusként utánpótlás és felnőtt sportolóknak, edzőknek segítek, hogy a legjobbat hozzák ki magukból és elérjék az álmaikat.

Miért segíthet neked egy pszichológus szakértelme?

Mindenki életében előfordulhatnak olyan nehézségek vagy kritikus időszakok, amikor nem egyértelmű a kivezető út. A megoldási lehetőségek keresésében nem kell, hogy önmagadra maradj.

A coaching során megérted mit miért csinálsz, valójában mitől és hol érzed jól magad. Tisztába kerülsz a saját értékeiddel és erősségeiddel.

Segítek, hogy felfedezd és használd a belső erőforrásaidat és növeld a személyes hatékonyságodat. Ez a fejlesztési forma, akkor a leghatékonyabb, ha motivált vagy és tudatosan szeretnéd önmagad fejleszteni. A folyamat során a munkában és a magánéletben felmerülő akadályokat és kihívásokat lehetőségként használjuk fel a személyes fejlődésed érdekében.

A coaching egy nagyszerű lehetőség arra, hogy fenntartható módon növeld a személyes hatékonyságod.

Melyik témában tudok neked segíteni?

Üzleti coaching

Üzleti coaching - business coaching

Ha tisztábban szeretnéd látni a céljaidat, a lehetőségeidet és az erőforrásaidat, hogy mindezzel felvértezve hatékonyabb döntéseket tudj hozni.

Karrier tanácsadás

A karrier tanácsadás hasznos „mellékterméke”, hogy megérted mit miért csinálsz, valójában mitől és hol érzed jól magad. Tisztába kerülsz a saját értékeiddel és erősségeiddel.

Ez az önismeret az álláskereséstől és karrierváltástól függetlenül is egy értékes plusz.

Karrier tanácsadás
Életvezetési coaching

Életvezetési coaching

A családi és baráti támogatás mellett a független pszichológus szakértelme hozzásegíthet, hogy tisztábban lásd a helyzeted és eredményesebb döntéseket hozz az életed kapcsán.