Karrier tanácsadás

Karrier tanácsadás

Tanácsadás személyesen vagy online

Mikor lehet számodra célszerű karrier tanácsadáson részt venni?

Érdemes élni a karrier tanácsadás lehetőségével, ha bármelyik kijelentésben magadra ismersz:

Mit adhat hozzád a karrier tanácsadás?

A karrier tanácsadás során képessé válsz arra, hogy el tudj indulni a megfelelő irányba, a leghatékonyabb eszközökkel felvértezve:

A karrier tanácsadás hasznos „mellékterméke”, hogy megérted mit miért csinálsz, valójában mitől és hol érzed jól magad. Tisztába kerülsz a saját értékeiddel és erősségeiddel. Ez az önismeret az álláskereséstől és karrierváltástól függetlenül is egy értékes plusz.

Értesítsünk emailben újdonságainkról és szakmai érdekességekről?

Nem fogunk elárasztani ajánlatainkkal, hasznos tartalmakkal szeretnénk segíteni Neked.

Miért érdemes velem dolgoznod?

Több, mint 15 évet dolgoztam a „másik oldalon”, különböző HR szervezetekben. Számtalan kiválasztási folyamatban vettem részt. A frontvonalból ismerem a munkaerőpiaci lehetőségeket és nehézségeket. Ismerem az álláskereséssel kapcsolatos praktikákat és tévhiteket.

Rólam mondták:

Miért tedd meg már most az első lépést? Hogyan működik?

A karrier tanácsadásaim során azt látom, hogy néha egy kis segítség is pozitív változást tud hozni, más élethelyzetben viszont akár 3-4 hónap felkészülés vár az álláskeresőkre és karrierváltókra. A karrier célok eléréséhez, egy megfelelő állás megszerzéséhez elengedhetetlen a motiváció. A szakmailag profi felkészülés és a Te kitartásod lesz a garancia arra, hogy teljesüljön a kitűzött cél.

A karrier tanácsadás online, telefonon vagy személyesen történik. A tanácsadási alkalmak hossza és száma az ügyfél elvárásaitól és preferenciáitól is függ. A karrier tanácsadás ára magánszemélyeknek: 15.000 Ft/alkalom, angol nyelven 20.000 Ft/alkalom. Egy alkalom 50 perces.

Kérj időpontot karrier tanácsadásra, ahol átbeszéljük a helyzeted és a megoldási lehetőségeket!

Kapcsolat