Üzleti coaching

Üzleti coaching - business coaching

Coaching személyesen vagy online

Üzleti coaching

A coaching segít, hogy felfedezd és használd a belső erőforrásaidat és növeld a személyes hatékonyságodat. Ez a fejlesztési forma, akkor a leghatékonyabb, ha motivált vagy és tudatosan szeretnéd önmagad fejleszteni. A folyamat során a munkában és a magánéletben felmerülő akadályokat és kihívásokat lehetőségként használjuk fel a személyes fejlődésed érdekében.

A coaching egy nagyszerű lehetőség arra, hogy fenntartható módon növeld a személyes hatékonyságod.

Két esetben érdemes coaching kapcsán hozzám fordulni:

1. Szeretnéd tudatosan fejleszteni önmagad:

2. Valamilyen nehézséget, elakadást tapasztalsz a saját vagy a csapatod működésében

A fenti témákra megfelelő és gyors megoldást tud adni a coaching. Tisztábban fogod látni a céljaidat, a lehetőségeidet és az erőforrásaidat, mindezzel felvértezve hatékonyabb döntéseket tudsz majd hozni.

A személyre szabott egyéni coaching a csoportos tréningekhez képest nagyobb lehetőséget ad neked a legegyedibb kérdések megbeszéléséhez is. A folyamat sebessége teljes mértékben hozzád igazodik. Többek között célirányos kérdésekkel, egyéni inspirációkkal és a visszajelzés erejével dolgozunk azon, hogy a legjobb önmagad tudj lenni.

Értesítsünk emailben újdonságainkról és szakmai érdekességekről?

Nem fogunk elárasztani ajánlatainkkal, hasznos tartalmakkal szeretnénk segíteni Neked.

Miért érdemes velem dolgoznod?

Számos vezetővel és kulcs munkatárssal dolgoztam együtt coachingban, minden esetben célom, hogy letisztulva lásd a saját emberi és szervezeti kihívásaidat és ezek alapján tudd meghozni a saját döntéseidet. A fejlesztési folyamatban szükség esetén a coaching módszertant jól kiegészíti a pszichológusi tudásom és az élsportolókkal szerzett tapasztalataim.

Rólam mondták:

Miért tedd meg már most az első lépést? Hogyan működik?

Ne legyél az, akire vezetőként a háta mögött azt mondják: „Fejétől bűzlik a hal”. Ha nem fejlődsz, mint ember és vezető, Te leszel a szervezet visszahúzó ereje. Fejlődj, hogy a csapatod is fejlődhessen! Csak igy tudjátok kiaknázni a lehetőségeket a folyamatos változások közepette.

A találkozók pontos helyszínét, időtartamát és díjazását egyedi megállapodás alapján határozzuk meg. A coaching megvalósulhat a cég telephelyén vagy a saját irodámban, de elérhető online is.

Ha szeretnél többet megtudni a coachingról vagy árajánlatot kérnél, keress az elérhetőségeimen!