Életvezetési coaching

Életvezetési coaching

Coaching személyesen vagy online

Életvezetési coaching

Mindenki életében előfordulhatnak olyan nehézségek vagy kritikus időszakok, amikor nem egyértelmű a kivezető út. A megoldási lehetőségek keresésében nem kell, hogy önmagadra maradj. A családi és baráti támogatás mellett a független pszichológus szakértelme hozzásegíthet, hogy tisztábban lásd a helyzeted és eredményesebb döntéseket hozz az életed kapcsán.

Miben tud segíteni az életvezetési coaching?

Érdemes élni a életvezetési coaching lehetőségével, ha bármelyik kijelentésben magadra ismersz:

A fenti témákra megfelelő és gyors megoldást tud adni a coaching. Tisztábban fogod látni a céljaidat, a lehetőségeidet és az erőforrásaidat, mindezzel felvértezve hatékonyabb döntéseket tudsz majd hozni.

A személyre szabott egyéni coaching a csoportos tréningekhez képest nagyobb lehetőséget ad neked a legegyedibb kérdések megbeszéléséhez is. A folyamat sebessége teljes mértékben hozzád igazodik. Többek között célirányos kérdésekkel, egyéni inspirációkkal és a visszajelzés erejével dolgozunk azon, hogy a legjobb önmagad tudj lenni.

Segíthetünk neked egy ajándék konzultációval?

Az életünkben bekövetkező bármilyen változás alkalmazkodást igényel. Ezek a változások valamilyen mértékű stresszt okoznak, ami a stressz típusától, mértekétől és az egyéntől függően mentális és fizikai betegségekre hajlamosíthatnak.

Ha kíváncsi vagy, hogy mennyire vagy nehéz helyzetben, töltsd ki a kérdőívet. A kérdőív 10 perc alatt kitölthető, nincsenek benne jó vagy rossz válaszok. A kitöltés után két héten belül egy 20 perces ingyenes telefonos vagy online találkozón átbeszéljük, hogy az eredmények alapján a Te esetedben mekkora a kockázata a mentális és fizikai betegségek kialakulásnak. Ha pedig szükséges, hogyan tudod megelőzni őket.

Miért érdemes velem dolgoznod?

A folyamat során a célom, hogy önállóan meg tud hozni a saját döntéseid. Ebben támogatlak, de nem döntök helyetted. További cél, hogy a tanácsadás során szerzett belátásokat és tudást be tud építeni a saját életvezetésedbe.

Ez biztosítja, hogy hosszú távon is önállóan és hatékonyan tud kezelni a felmerülő nehézségeket.

Rólam mondták:

Miért tedd meg már most az első lépést? Hogyan működik?

Először a probléma feltérképezése történik meg. Utána meghatározzuk a célokat, amiket a közös munka során szeretnénk elérni.

A folyamat során hetente vagy kéthetente találkozunk, ahol egy találkozás 50 perc hosszú. Lehetőség van online tanácsadásra is. A teljes munka hossza függ az adott problémától és a kliens személyétől is. Az életvezetési coaching díja magánszemélyeknek: 15.000 Ft/50 perc, angol nyelven 20.000 Ft/50 perc.

Kérdés vagy időpont foglalás esetén keress bizalommal az elérhetőségeimen!