HR képzés

HR képzés

HR vezetők és szakértők fejlesztése

HR vezetők és szakértők fejlesztése, HR képzés

A Humán erőforrás (HR) csapatok és kollégák szerepe felértékelődött a folyamatosan változó munkaerőpiaci körülmények kapcsán. A régi rutinok és sokszor a trendi ötletek sem hozzák az elvárt eredményeket. Nagy felelősség és egyben nagy lehetőség is ez Neked, mint HR-esnek és a csapatodnak.

Tervezz a saját és a munkatársaid fejlesztésével, ha

HR képzés, HR vezetők és HR szakemberek fejlesztése során a szakmai tudás fejlesztésére és a személyiségen nyugvó egyéni hatékonyság növelésére fókuszálunk. Komplex fejlesztés során, második lépésben a csapaton belüli és a szervezethez kapcsolódó folyamatokat és együttműködéseket fejlesztjük.

Értesítsünk emailben újdonságainkról és szakmai érdekességekről?

Nem fogunk elárasztani ajánlatainkkal, hasznos tartalmakkal szeretnénk segíteni Neked.

Miért érdemes velem dolgoznod?

Az eredményességre garancia a több, mint 15 éves HR-es tapasztalatom, melyhez kézzel fogható eredmények is kapcsolódnak. Jó érzékkel találom meg a hatékony és emberi kommunikációt a felső vezetőkkel és a kékgalláros dolgozókkal is.

Folyamatos fejlesztés és megújulás jellemzi a megközelítésemet. Ennek is köszönhető, hogy számtalan üzleti értéket teremtő, új folyamatot és eszközt alakítottam ki és vezettem be a kollégáimmal.

A HR-es munkatársak és gyakornokok fejlesztését vezetőként mindig prioritásban tartottam. Sokan léptek előre felelősségteljes munkakörökbe, remélem szakmailag és emberileg is sikerült adni nekik.

Tanácsadóként és coachként HR és üzleti vezetőket támogatva célom, hogy letisztulva lásd a saját emberi és szervezeti kihívásaidat és ezek alapján tudd meghozni a saját döntéseidet.

Rólam mondták:

Miért tedd meg már most az első lépést?

Fejlődj egyénileg, fejlődjetek csapat szinten! Csak egy szakmailag magas szintű és emberileg is jól működő HR tud stratégiai partnerré válni és az üzletnek is fontos hozzáadott értéket teremteni.

Építs tudatosan szervezetet tapasztalt szakemberek támogatásával! Használd ki a szervezetfejlesztés és a munkapszichológia adta lehetőségeket! Érdeklődés esetén keress bizalommal az elérhetőségeimen!

Kapcsolat