szervezetfejlesztés hr tanácsadás

Szervezetfejlesztés -
HR tanácsadás

Rólam

Nagy István vagyok a Playmaker Consulting alapítója. Több, mint 15 éve foglalkozom emberek, csapatok és szervezetek fejlesztésével.

Szervezetfejlesztőként és HR tanácsadóként vezetőkkel és szakemberekkel működök együtt, hogy egyénileg és csapat szinten is elérjenek egy fenntartható, folyamatosan megújuló, eredményes működést.

Sokrétű tapasztalattal rendelkezem a HR, a szervezetfejlesztés és a sportpszichológia területén. Több évig éltem külföldön Angliában és Belgium, ahol kis családi cégeknél dolgoztam. 15 évet töltöttem nagyvállalatoknál (MOL, LEGO) HR területen, ebből 8 évet vezetőként.

Ha szervezetfejlesztés, akkor Playmaker Consulting

Szervezetfejlesztési megközelítésünket és munkamódszerünket az egyszerűség és az éleslátás jellemzi. Minden esetben a gyökérokokat keressük, nem vesztegetjük az időt a felszín kapargatására. A vállalati folyamatokra és az őket működtető kollégákra fókuszálunk.

Olyan cégre szabott megoldásokat dolgozunk ki, amik pontosan illeszkednek a vállalat egyediségéhez és a saját működési környezet feltételeihez. Célunk a fenntartható hatékonyság növelés és a vállalkozás alkalmazkodó képességének megerősítése.

HR területen lépnél előre?

Hiszek benne, hogy egy jól funkcionáló, stabil értékrendű és szakmailag is magasan képzett HR szervezet erős támasza tud lenni az üzletnek.

HR vezetők és HR szakemberek fejlesztése során a szakmai tudás fejlesztésére és a személyiségen nyugvó egyéni hatékonyság növelésére fókuszálunk. Komplex fejlesztés során, második lépésben a csapaton belüli és a szervezethez kapcsolódó folyamatokat és együttműködéseket fejlesztjük.

Fejlődj egyénileg, fejlődjetek csapat szinten! Csak egy szakmailag magas szintű és emberileg is jól működő HR tud stratégiai partnerré válni és az üzletnek is fontos hozzáadott értéket teremteni.

Melyik témákban tudok neked segíteni?

Szervezetfejlesztés

Szervezetfejlesztés

A szervezetfejlesztés egy nagyszerű lehetőség arra, hogy a csapatod vagy a céged megújuljon, fejlődjön rugalmasságban és hatékonyabban működjön.

HR tanácsadás

Kihívásokkal teli, folyton változó üzleti környezetben élünk, a munkavállalókkal kapcsolatos döntések és folyamatok sokkal kritikusabbá váltak.

Sok cég állítja, hogy náluk az emberek a legfontosabbak, de nem tudják merre induljanak el, amikor a személyügyi vagy a humán erőforrással kapcsolatos folyamatokról és eszközökről van szó.

HR tanácsadás
HR képzés

HR vezetők és szakértők fejlesztése

A Humán erőforrás (HR) csapatok és kollégák szerepe felértékelődött a folyamatosan változó munkaerőpiaci körülmények kapcsán. A régi rutinok és sokszor a trendi ötletek sem hozzák az elvárt eredményeket.

Nagy felelősség és egyben nagy lehetőség is ez Neked, mint HR-esnek és a csapatodnak.

AC/DC

Vezető és kulcsmunkatárs felmérés és kiválasztás

Egy félresikerült kiválasztásnak jelentős költsége van, nem beszélve az elvesztegetett hónapokról és lehetőségekről.

Egy új ember felvétele jó esetben több évre szóló döntés, ami hatással van a vállalkozás eredményességére.

AC/DC
Lego Serious Play

LEGO® SERIOUS PLAY® workshop

A LEGO® SERIOUS PLAY® (LSP) módszertan egy egyedi és innovatív folyamat, amelynek célja az üzleti teljesítmény növelése.

Hosszú évek szervezetfejlesztési, pszichológiai és tanuláselméleti kutatásai állnak a módszertan hatékonyságának hátterében.

Lehetővé teszi, hogy kilépjünk a megszokott gondolkodási kereteink közül.